Årstidens menu

Årstidens menu fra d. 26 maj - 5 juli

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Appetizer

”Carpaccio”
Serveret med trøffeldip

Forret

Marmoreret rødspætte
Med grønne jordbær, urtekoldskål & saltede kammerjunkere
Tigerreje
Med ærtepesto & grønt
Rømø skinke
Med grov tomatchutney & shisourter
Hjemmebagt brød
Serveret med to slags hjemmepisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt flanksteak
Med timian & havsalt
Kalveculotte
Med hvidløg & røget salt
Friske asparges & spæde gulerødder
Med løgpure & grønt (serveres i glas)
Kartoffelsouffle
Med smør & friske urter
Sommersalat
Med udvalg af årstidens sprøde og friske råvarer
Kold estragoncreme
Som alternativ til en varm sauce

Dessert

Ferskenfromage
Med sprødt crunch & hindbær
Jordbærmazarin
Med hvid chokoladeganache & friske jordbær

Tilkøb

Oksemørbrad i stedet for kalveculotte, 40 kr.
Gratineret østers, 40 kr.
Blinis med Baerii kaviar, 75 kr.
Din forespørgsel
Antal kuverter: