Årstidens menu

Årstidens menu fra d. 25 februar - 21 april

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Appetizer

Melon & skinke
Med frisk basilikum & tomat

Forret

Citronbagt hellefisk
Med små salater & dild
Tørret & saltet okseinderlår
Med trøffelcreme & rød sennep
Jordskokkesuppe med sprøde blå kartofler & grønt
Med blå kartofler & grønt
Hjemmebagt brød
Serveret med hjemmepisket smør.

Hovedret

Sous vide tilberedt kalveculotte
Med flagesalt & timian
Sprængt kalkunrulle
Med urter & bacon
Kartoffelkvadrat
Med timian & creme fraiche
Svampetimbale
Med årstidens svampe
Salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Kraftig & smagfuld sauce
Med peberkorn & vin

Dessert

Mørdejstærte
Med chokoladeganche & friske bær
Hindbær-marcipan crumble
Med sprøde nødder & hindbær
Din forespørgsel
Antal kuverter: