Årstidens menu

Årstidens menu fra d. 23 februar - 12 april

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Hver ændring i menuen koster 10 kr. pr. ændring pr. kuvert.

Appetizer

Sprød skal med coppa
& urtecreme

Forret

Kammusling
Serveret med jordskokkepure & rodfrugchips
Letrøget skinke
Med æblekompot, frisee & urter
Lavvarmet kulmule
Med skilt sauce, dild & urtesne
Hjemmebagt surdejsbrød
Serveret med 2 slags hjemmepisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalveculotte
Med flagesalt & timian
Saltimbocca
Med salvie & pancetta
Pommes anna
Med brunet smør & urter
Persille panna cotta
Serveret med bacon & grønt
Salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Cognacsauce
Med grønne peberkorn

Dessert

Mørdejsmedallion
Med chokoladeganache & brombær
Vanilje panna cotta
Med glaslåg, friske bær & sprøde nødder
Din forespørgsel
Antal kuverter: