Årstidens menu

Årstidens menu fra d. 13. april - 25 maj

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Appetizer

Grissinistænger & chips af blå kartofler
Serveret med dip

Forret

Serrano & mozzarella terrine
Med basilikum & tomat
Røget laks
Med asparges, citron & grønt
Sprød torpedoreje
Med aioli & shisourter
Hjemmebagt brød
Serveret med to slags hjemmepisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalveculotte
Med timian, hvidløg & havsalt
Svinemørbrad
Med estragon & baconsvøb
Knuste kartofler
Med urter & hvidløg
Gulerodsflan
Med små gulerødder & grønt
Salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Grøn sauce
A la bearnaise med estragon

Dessert

Gateau marcel
Med sprød chokolade & friske bær
Creme brulee
Med sprød sukkertop & hindbær
Din forespørgsel
Antal kuverter: