Årstidens menu

Årstidens menu fra d. 22 april - 19 maj

En menu sammensat til en hyggelig aften, ligegyldigt om du skal have nogle venner på besøg eller om du skal afholde en særlig begivenhed. Spændende og utraditionel gastronomi for enhver smag! Der er udarbejdet nogle lækre menuer ud fra sæsonens udvalg af råvarer. Der er naturligvis mulighed for at lave ændringer således at jeres ønsker og behov bliver tilgodeset på bedste vis.

Appetizer

Saltede & røgede mandler samt blå kartofler
Serveret med dip

Forret

Tunmousse
A la gastro13
Rejesalat
Med asparges, citron, tomat & dild
Pankostegt reje med aioli & grønt
Med aioli & grønt
Hjemmebagt brød
Serveret med hjemmepisket smør

Hovedret

Sous vide tilberedt kalveculotte
Med rosmarin & havsalt
Svinemørbrad
Med estragon & bacon
Petitkartofler
Med urter & hvidløg
Pastasalat
Med serranoskinke & basilikum
Salat
Med udvalg af årstidens råvarer
Sauce
A la bearnaise med estragon

Dessert

Gateau marcel
Med sprød chokolade & friske bær
Hvid chokoladekage
Med hindbærmousse
Din forespørgsel
Antal kuverter: