Menu

4 retters nytårsmenu 2023

Denne menu kan først leveres d. 31. december 2023. Forudbestil allerede i dag.

4 retters nytårsmenu 2023 Den 31. december 2023

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, italiensk modnet skinke, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret hvid sæsonfisk
Serveret med cremet hummersauce (S,L), henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Surdejsbrød
Hertil pisket smør(L) med økocitron, grønne urter & dansk flagesalt

Hovedret

Ribeye bøf
Serveret med pommes anna(L), confiteret porre, pastinakpuré(L), okseglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang

Dessert

Gateau marcel
Med mørk valrhona chokolade, mangosorbet, kirsebær broken gel, havtorns skumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch

En lækker nytårsmenu fra Gastro13

4 retters menu på årets sidste dag, skal selvfølgelig afsluttes med en top lækker nytårsmenu – og det tilbyder gastro13 jer her. Vores menu består af en appetizer, forret, hovedret & dessert. Hvert år bruger vores kokke flere måneder på at tilpasse smagssammensætninger og beslutte den endelig nytårsmenu. Vi er i år nået i mål med en helt fantastisk menu der emmer af gastronomi og luksus. Få følelsen af at sidde på restaurant derhjemme og nyd vores velforberedte nytårsmenu 2023.

Menuen leveres præfabrikeret i passende emballage med tilhørende tilberedningsvejledning med billeder. Afhentes på Silkeborgvej 36 i Herning i mellem kl 10.00-12.30 ELLER på Granhøjvej 8 i Silkeborg d. 31/12 . Vær opmærksom på at der kan forekomme kø ved afhentning.
OBS: Bestilling er til minimum 4 personer. (Husk at bestille i god tid da kapaciteten er begrænset).

HUSK AT VI IKKE TAGER IMOD DANKORT VED AFHENTNING.

Skal din menu være vegetarisk – Klik her

OBS: Husk at vi først trækker pengene på din konto d. 31/12-23.

(S) = Indeholder skalddyr
(G) = Indeholder gluten
(L) = Indeholder laktose
(N) = Indeholder nødder

Din forespørgsel
Antal kuverter:

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter når du bestiller menuen)
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.