Få en frokostordning som forkæler dine medarbejdere

gastro13 beskæftiger sig også med frokostordninger, så ønsker du eller din virksomhed at forkæle jeres medarbejdere, så lad os give jer nogle gode madoplevelser.

Firmaarrangement

Mad ud af huset til firmaarrangementer

Skal din virksomhed holde et arrangement for eksterne, eller internt, hvor bespisningen fylder meget (eller lidt), så står vi klar til at hjælpe jer.

Ansvarlighed

ESG x gastro13

Vi har valgt at kalde vores ESG-strategi “respekt for mad & mennesker” fordi vi ønsker at udvise respekt & ikke mindst omtanke for fødevarer som en ressource – & for de mennesker, der er involveret gennem hele værdikæden fra jord til bord.

Læs mere om vores arbejde med vores sociale ansvar her. 

Frokostordning

Få en frokostordning, du ser frem til

Skal frokosten være noget, jeres medarbejdere ser frem til? En frokost, der er varieret dag for dag – og som ikke bare minder om den I fik i sidste uge?

Vi står altid klar til en snak om mad til din begivenhed

Vi har gennem tiden hjulpet med mad ud af huset til mange højtidligheder og arrangementer i området omkring Herning og Silkeborg, men vi leverer også til andre steder i landet. Vi står altid klar til at tage en snak om mad til din begivenhed.
Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag – vi leverer lige til døren

Vi har gennem tiden hjulpet med mad ud af huset til mange højtidligheder og arrangementer i området omkring Herning og Silkeborg, men vi leverer også til andre steder i landet. Vi står altid klar til at tage en snak om mad til din begivenhed.

Fang os på telefon 6110 1313 eller du kan benytte dig af vores formular her på siden. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld her og få et uforpligtende tilbud
Er der noget vi kan hjælpe med?

Vegetarisk nytårsmenu

Appetizer

Sprøde tapiokachips
Med fermenteret hvidløgsmayo, ”rogn”, hjemmesylt & tallerkensmækkere

Forret

Urtepaneret mozzarella (L)
Serveret med kraftfuld tomatsauce, henkogte tomater, tomatstøv, estragonolie, glaskål & fennikelskud
Hertil surdejsbrød med pisket smør(L)

Mellemret

”Skaldyrssouffle” lavet på grønt & tang
Serveret med fløde & citronsauce, limesne, jordskokker, danske æbletern, sprødt brød & ærteskud (L,G)

Hovedret

Sprød selleri
Serveret med pommes anna, confiteret porre, pastinakpuré, vegetarglace med trøffel & portvin, syltede solbær & ribs samt radiseskud fra Engesvang (G,L)

Gateau marcel

Med mørk valrhona chokolade, passionsfrugtsorbet, kirsebær broken gel, havtornsskumfiduser, frisk kørvel & sprødt crunch (G,L)

(Vælg antal vegetar kuverter under “Tilvalg”, “Vegetar alternativ”, når du bestiller menuen)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
Udfyld formularen og vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.